kashmir park, akçakoca, bir doğa harikası, canlı müzik,
23 Mayıs 2019 Perşembe
İLETİŞİM
BİZE ULAŞIN
KÜNYE
Sitene Ekle
Kartvizit Rehber
Mobil Bölüm
Arşiv
2019 Seçim
Ana Sayfa Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Tüm Haberler
SİYASET
AKÇAKOCA
EKONOMİ
GÜNDEM
ASAYİŞ
YAŞAM
SAĞLIK
MEDYA
KÜLTÜR
SPOR
EĞİTİM
SİVİL TOPLUM
 DİĞER
ANA SAYFA  / GÜNCEL
KVKK Başkanı Bilir, Vali Bektaş’ı ziyaret etti...
KVKK Başkanı Bilir, Vali Bektaş’ı ziyaret etti...

KVKK Başkanı Bilir, Vali Bektaş’ı ziyaret etti...

 17 Nisan 2019 16 : 31 

Kişisel Verileri Koruma Kurulu Başkanı Prof. Dr. Faruk Bilir Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş’ı ziyaret etti.   

Kişisel Verileri Koruma Kurumunca İllerde düzenlenen farkındalık etkinlikleri kapsamında yapılan vatandaşlarımızın kişisel verilerinin korunmasına  yönelik bilgilendirme toplantısı  nedeniyle Zonguldak’ta bulunan Prof. Dr. Faruk Bilir, Vali Erdoğan Bektaş’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Kişisel Verileri Konuma Kurumu’nca yürütülmekte olan “ KVKK, Vatandaşlarımızın Kişisel Verilerinin Korunmasının Güvencesidir.” temalı etkinlikler dâhilinde 6698 Sayılı Kişisel Verileri Koruma Kanunu’nun uygulanması ve uygulanması sürecinde yapılması gerekenler ile ilgili olarak Zonguldak’ta düzenlenen ve kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin katıldığı Çalışanlar İçin Farkındalık, bilgilendirme ve bilinçlendirme etkinliği  yoğun bir katılımla gerçekleşti.  

Toplantı  nedeniyle Zonguldak’ta bulunan Prof. Dr. Faruk Bilir, Vali Erdoğan Bektaş’ı makamında ziyaret etti. Prof. Dr. Faruk Bilir’e, Vali Bektaş tarafından madenci heykeli hediye edildi.

Haber : Ç Koç
Bu Haber 151 defa okundu
 
Anahtar Kelimeler :DEĞİŞİMMEDYA, KVKK Başkanı Bilir, Vali Bektaşı ziyaret etti, HABER,

YORUMUNUZ
YORUM EKLE

 Yorumlar ( 0 )

Henüz bir yorum yapılmamış

DİĞER BAŞLIKLAR
Sevenlerini üzdü...
Bakan Yardımcısı Cansız hedeflerini açıkladı...
DİKKAT! Meteoroloji UYARDI!
Esnafa zor anlar yaşattı…
Toprağa verildi…
“Biz istersek dünya güzelleşir…”
Protokol üyeleri curling branşı ile tanıştı
O kaza hayatını değiştirdi...
GÜNÜN SÖZÜ
Ölümün hakikatini gören kamil insanlar, ölümü sevmişler. Daha ölüm gelmeden ölmekmek istemişlerdir.

( Bediüzzaman Said'i Nursi )
NÖBETÇİ ECZANE
23 - 05-2019
BİRUNİ ECZANESİ
TEL : 323 40 58
Ereylin Alıveriş Merkezi Migros Yanı
Kdz.Ereğli / Zonguldak

KAAN ECZANESİ
TEL : 322 00 38
Sarıkorkmaz Mah. Şehit Er Kudret Özcan Sk. No:24-A
Kdz.Ereğli / Zonguldak

 Nöbetçi Eczaneler
 
İSTATİSTİK
  İstatistik
  Dün : 34774
  Bugün : 1819
  Toplam: 96668816
   Şuan Çevirimiçi:

 102 konuk,

 
YORUMLAR
En son yorumlanan haberler
» Özlem sona eriyor… Tarihi sahnede açıkladı… Video lu Haber
» Yer SARI gök KIRMIZI oldu… Video lu Haber
» Kafa kafaya çarpıştılar... Can kaybı, yaralılar...
» “Hiçbir zaman ayrımcılık yapmadık…” Video lu Haber
» “Gençliğe Hitabe yerine konulsun!”
» 100.yıla Özel... Davetlisiniz...
» Gençlik Haftası ziyaretleri başladı...
» İmamoğlu’nun selamı var
» "Yeni Eğitim-Öğretim Çalışma Takvimi Modeli"
» Artık “Açık Kapı”mız var…
 
SÜPER LİG PUAN DURUMU
ÇOK OKUNANLAR
BUGÜN BU HAFTA BU AY

Hakkımızda
Yönetim Anlayışımız
Yönetim Kurulumuz
Tarihçemiz
sanalbasin.com üyesidir

 

 

Sosyal ağlarda bizi takip edin.
İnternet baskısında yer alan tüm metin, resim ve benzeri içeriğin hakları Değişim Medya'ya aittir. Hiçbir şekilde basılı ya da elektronik bir ortamda (CD, Internet vs.) kaynak gösterilse bile izin alınmadan kullanılamaz.
Tel : 0 372 322 27 30
0 372 322 27 31
0 372 322 27 32
Faks : 0 372 322 27 33
E-posta: info@degisimmedya.com