SPOR

2023-2024 sezonunda Ereğli'ye şimdiden 4 kupa getirdiler…

TVF Altyapı Şampiyonaları Zonguldak İl Birinciliği müsabakaları, 9 Mart günü Zonguldak Site Spor Salonu'nda yapılan Yıldız Erkek Finalleri ile sona erdi.

Abone Ol

TVF Altyapı Şampiyonaları Zonguldak İl Birinciliği müsabakaları, 9 Mart Cumartesi günü Zonguldak Site Spor Salonu'nda yapılan Yıldız Erkek Finalleri ile sona erdi.

Kdz. Ereğli Voleybol Spor Kulübü Yıldız Erkek Takımı,  Zonguldak MEC Spor Kulübü A ve B takımlarını 3-1'lik sonuçlarla yenerek üst üste 3.kez il şampiyonluğuna ulaştı.

Bu derece ile birlikte Kdz. Ereğli Voleybol Spor Kulübü Midi Kızlar ve Yıldız Erkekler il şampiyonluğu kazandı. Kulübün oyuncularının yer aldığı Kdz. Ereğli Belediyespor'da Yıldız ve Genç Kızlar kategorilerinde şampiyon olarak 2023-2024 sezonunda  Kdz. Ereğli'ye 4 kupa getirmiş oldu. Tüm müsabakalarda 11 ayrı kulüp mücadele etti.

GRUP MÜSABAKALARI NİSAN AYINDA BAŞLIYOR...

Yıldızlar kategorisinde grup müsabakaları 05-07.2024 tarihleri arasında yapılacak. Yıldız Kızlar Zonguldak'ta Kastamonu, Karabük, Bartın ve Bolu temsilcileri ile Yıldız Erkekler ise Bartın'da Bartın, Karabük ve Sinop temsilcileri ile karşılaşacaklar. Grup 1.si olacak takımlar Yarı Final Gruplarında yarışmaya hak kazanacak.

Midi Kızlar ve Genç Kızlar kategorilerinde grup müsabakaları 18-21 Nisan 2024 tarihleri arasında sonradan belirlenecek olan illerde yapılacak.


Haber : Muhammet Sorhan

Abone Ol