GÜNDEM

2024-2025 eğitim öğretim yılı başladı....

Kdz.Ereğli’de İlköğretim Haftası kutlamaları, yeni eğitim yılının başlangıcında büyük bir moral kaynağı oldu.

Abone Ol

Kdz.Ereğli’de 2024-2025 eğitim öğretim yılı başladı. İlköğretim Haftasınında  başlangıcı kabul edilen okulların açılması sabah saatlerinde Kdz. İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Adem Gül’ün Devrim Bulvarı Atatürk Anıtına çelenk sunması ve  İstiklal Marşı’nın okunmasıyla sona erdi.

İKİNCİ TÖREN KIZILCA İLKOKULU’NDAYDI

Günün anlam ve önemine ilişkin ikinci tören Kızılca İlkokulunda yapıldı. Kızılca İlkokulunda gerçekleştirilen törene; okul ve kurum müdürlerinin yanı sıra öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende günün anlam ve önemine ilişkin konuşmayı Kdz.Ereğli İlçe Milli  Eğitim Müdür Vekili Adem Gül yaptı. Gül konuşmasında, eğitimin toplumun kalkınmasındaki rolüne dikkat çekerek, Ereğli’ deki okulların başarılarına değindi. Öğrenciler için en iyi eğitimi sağlamanın gayreti içinde olduklarını belirtti.

Tören, öğrencilerin ve şiirleri ile renklenirken,  velilerin de katılımıyla tören coşkulu bir havada sona erdi. Ereğli’deki İlköğretim Haftası kutlamaları, yeni eğitim yılının başlangıcında büyük bir moral kaynağı oldu.

 

 

 


Haber : Özge Cerrah

Abone Ol